Свържете се с нас: 0897 874248  itx.bg

Добре дошли в ITX.bg

9 артикул(а)

Задай Възходяща Посока
на страница

Intel Atom Logo

 

Виждайки, че марката им 'Аtom' създава впечатление за нисък клас продукт, от Intel обмислят елиминирането й. Процеса може да започне в последната четвъртина на 2013, според източници.

Read More
0 Comments | Posted in News By Михаел Чолаков

Intel NUC - Отива ли си настолния компютър такъв, какъвто го познаваме?

                     

Read More

ITX.bg е официален представител на  J&W Technology Co., Ltd  за България

Малко преди Коледа и Нова година ITX.bg получи най - хубавия си подарък.  АйТиЕкс.БГ ЕООД вече  е официален  дистрибутор за България на продуктите на фирмата  J&W Technology Co., Ltd.

Read More

Ключови думи:

Comments | Posted in News ITX.bg, Mini-ITX.bg By Момчил Бабачев

Нашият екип е радостен да Ви съобщи една добра новина. От днес всички закупени продукти от ITX.bg ще пътуват до вас с 20% по-евтино ако изберете куриерска фирма Еконт...

Read More

Comments | Posted in News ITX.bg, Mini-ITX.bg By ITX.bg

Допреди няколко години за Mini-ITX се говореше като за индустриален стандарт, а приложението му в дома и офиса се смяташе за скъпо и екзотично. Днес нещата стоят по различен начин. Намаляването на размера на компютрите е нещо очаквано и логично като събитие. Същото се отнася и за цената - тя постоянно пада. Въпреки, че е малко по-висока при мини размерите – това се компенсира с редица удобства, като нужда от по-малко пространство, по-ниско енергопотребление, преносимост и много други. За E-mini като марка можем смело да добавим красота и оригинален дизайн към тези характеристики. Кутиите, за които става въпрос в това представяне са наистина красиви, но освен с това впечатляват с някои нововъведения. Това са първите модели от марката, които са произведени изцяло от алуминий. Алуминият е идеален материал за отвеждането на топлината, но поради високата си цена е избягван от повечето производители. Тук не просто е използван, а е с цели 2мм дебелина.Останалите параметри са както следва...

Read More

Радостни сме от факта, че първи можем да ви разкрием подробности за 3 съвсем нови индустриални Mini-ITX дънни платки от  Micputer, които са все още в тестова фаза. Надяваме се много скоро да бъдат пуснати в продажба. Трите нови модела са сходни като функционалност и са естествено продължение на  успешната ITX-M4S2GAP.  

Read More
Comments | Posted in News ITX.bg, Mini-ITX.bg By ITX.bg

Нов Cedar Trail Atom през Q4 на 2011

Pineview остава до тогава

Настоящата Atom платформа е базирана на двучипов модел - от една страна процесор (съдържащ в себе си графично  ядро, PCI-E и контролер  за паметта), а от друга така наречения Южен мост. Тя има по-ниска себестойност, сравнена с предишното поколение Atom (ползващ три чипов модел) и според Intel е достатъчно добра за основните компютърни нужди . За много потребители е по-позната с кодовото име Pineview. Очаква се да бъде заменена от нова платформа през Q4 на  2011г. , която има кодовото название Cedarview.

Read More
Comments | Posted in News By ITX.bg

NVIDIA - It's Coming...

9.07.2010 г. 8:31:41

Nvidia подгрява публиката за нова премиера. Както личи от предстартовото броене, датата е 12-ти юли. Дали това е нова карта или просто технология? Ще трябва да изчакате датата за да разберете. Ще Ви издадем само, че от Nvidia го наричат "оръжие".


Read More
Comments | Posted in News By ITX.bg

Giada ION2 през май

26.03.2010 г. 13:48:37

    Неотдавна на Cebit китайската компания JEHE представи пълната гама продукти с марката Giada. Наред със съществуващите на пазара и по-рано показани на CES през януари тънки и стилни неттопи от разноцвeтната серия N10, и по-достъпните като цена Cube N3, фирмата представи няколко нови модела.

  Giada Cube N6T  и Cube N7DT са  неттопи базирани на Atom D510 “Pinetrail” и  Nvidia G218 “ION2” графичен контролер.За да бъде по-нагледно се постарахме да представим приликите и разликите и останалите параметри в таблицата по долу.

Read More
Comments | Posted in News Giada By ITX.bg

9 артикул(а)

Задай Възходяща Посока
на страница